Η ιστορια μας

“Η καλύτερη μυρωδιά είναι αυτή του ψωμιού”

Η οικογένεια Ευθύμογλου, από το 1922 φουρνίζει αδιάκοπα μέχρι και σήμερα. H μαστοριά του φρέσκου ψωμιού και των φουρνιστών εδεσμάτων, όπως και η αγάπη για την ποιότητα , αλλά και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή που σε εμπιστεύεται και σε βάζει στο τραπέζι του, είναι πρώτιστο μέλημά μας.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα νέα καταστήματα Ευθύμογλου άνοιξαν τις πόρτες τους με σκοπό να εξυπηρετήσουν με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα τους πελάτες μας. Το εργαστήριό μας , στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας λειτουργεί με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής διαγράφοντας μια πορεία συνεχούς τεχνικής και γευστικής εξέλιξης , ώστε να παρασκευάζει μια ευρεία γκάμα άρτου, αρτοσκευασμάτων, γλυκισμάτων και προϊόντων ειδικής διατροφικής αξίας. Σε αυτή την μακροχρόνια πορεία, είχαμε συνοδοιπόρους το ανθρώπινο δυναμικό μας , τους συνεργάτες μας και κυριως τους πελάτες μας.

Σήμερα, τα καταστήματά μας αποτελούν χώρους συνάντησης, ηρεμίας και απόλαυσης. Ακολουθώντας στις ανάγκες της εποχής, δημιουργήσαμε χώρους μικρών διαλειμμάτων από την καθημερινότητα, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους σε συνδυασμό με τις γεύσεις μας, γλυκές ή αλμυρές. Αν κάτι όμως κρατήσαμε αναλλοίωτο , από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του φούρνου Ευθύμογλου μέχρι και σήμερα, είναι ο αυθεντικός τρόπος παρασκευής του ψωμιού, που η ασύγκριτη μυρωδιά του, έχοντας την δύναμη να συνδέεται με τη μνήμη περισσότερο από κάθε άλλη αίσθηση, μας θυμίζει αυθόρμητα την παιδική μας ηλικία!